۸ نکته مهم و عملی در بازاریابی محتوا


8 نکته بازاریابی محتوا

در این مقاله قرار است به چند نکته طلایی درباره بازاریابی محتوا که یکی از حیاتی ترین و مهم ترین اصول مربوط به تولید محتوا ست بپردازیم. نکاتی که به عقیده برایان دین باعث شده اند تا وبلاگ او رکورد ۳۰۴,۲۶۵ بازدید ماهانه را ثبت کنند.

 

رکورد ماهانه وبلاگ

بنابراین اگر در تکاپوی افزایش ترافیک سایت و افزایش بازدید مقاله های وبلاگتان هستید بی شک نباید این مقاله را از دست بدهید. زیرا قرار است شما را با نکات و استراتژی هایی آشنا کنیم که دنیای تولید محتوای شما را زیر و رو خواهد کرد.

۱- پست هایی با عناوین تقابلی

اولین نکته کلیدی در بازاریابی محتوا  این است که بتوانید مخاطبان خودتان را جذب کنید. در دنیایی که در حال حاضر از وجود منابع و اطلاعات اشباع شده است، برای اینکه بتوانید مخاطب داشته باشید و البته بازدید، باید در موضوع مورد بحثتان بهترین باشید.
یکی از روش های جذب مخاطب، استفاده از عناوین و موضوعات تقابلی است. برای مثال مقایسه X و Y. به این معنا که شما به بررسی یک موضوع در مقابل موضوعی دیگر بپردازید.
بیاید با یک مثال بهتر موضوع را درک کنیم. برای مثال در حوزه سئو سایت شما می توانید دو موضوع SEM و SEO را در مقابل هم قرار داده و به تولید محتوا برای آن ها بپردازید.
از آنجایی که در این تقابلات خواننده معمولا دوست دارد ببیند کدام موضوع برنده نهایی خواهد بود، درباره مقاله شما کنجکاو شده و تا انتهای موضوع شما را دنبال خواهد کرد.

 

بازاریابی محتوا

۲-لینک به سوشال ها

بد نیست بدانید یکی از اصول بازاریابی محتوا و البته دیجیتال مارکتینگ جذب کاربر با ارسال ایمیل یا در اصطلاح ایمیل مارکتینگ است. در این روش شما با ارسال ایمیل کاربران عضو سایتتان را از مقاله های جدیدتان با خبر خواهید کرد و به این ترتیب آن ها را به سایتتان هدایت می کنید.
اگر می خواهید محتوایتان بیشتر و بهتر دیده شود کافی است در ایمیل هایتان لینک سوشال های فعال تان را هم اضافه کنید. به گفته برایان دین این کار کوچک می تواند تحولی بزرگ در دیده شدن محتواهایتان به همراه داشته باشد.

 

۳-به روزرسانی محتواهای قدیمی

یکی دیگر از نکات طلایی در تولید محتوا این است که گاهی با به روزرسانی یک محتوای قدیمی که دچار افت بازدید شده است هم به جذب ترافیک سایتتان کمک کنید. بله! همیشه هم هنر در تولید محتوای جدید نیست، بلکه آپدیت بودن گاهی مهم تر است.
اما شاید این سوال برایتان پیش بیاید که کدام مقاله تان دچار افت و ریزش بازدید شده است و یا اصلا کدام پست شما ارزش به روزرسانی و صرف وقت و انرژی را دارد؟
پاسخ این سوال خیلی ساده است. کافی است تا ابزار Animalz Revive tool که یک ابزار رایگان است را نصب کنید. به همین راحتی!
این ابزار به Google Analytics سایتتان متصل شده و با استفاده از اطلاعات آن مقاله هایی که با کاهش بازدید مواجه شده اند را به شما نشان خواهد داد.
بعد از یافتن این مقالات شما دو گزینه دارید: یا محتوای مقاله را تغییر بدهید و آن را به روزتر کنید یا به طور کل آن را تغییر دهید و از نو بنویسید.

 

animalz revive tool

 

۴- توضیحات مقاله

اگر سایت شما دارای یک صفحه وبلاگ است که مقاله های شما در آن صفحه قرار می گیرند، این نکته مهم را هرگز در تولید محتواهایتان فراموش نکنید. هرگز از توضیحات طولانی و  با جزئیات فراوان استفاده نکنید.
بهتر است یک توضیح کلی درباره موضوع مقاله و این که مقاله ای که منتشر کرده اید چه کمکی به خواننده خواهد کرد، برای مقاله تان در صفحه اصلی وبلاگ در نظر بگیرید و سپس با دکمه های CTA مناسب مثل ادامه مطلب یا بیشتر بخوانید، کاربران  را به صفحه اصلی آن مقاله هدایت کنید.

 

۵- انتشار پست های قوی

پست های قوی و قدرتمند مقاله هایی هستند که بیشترین میزان به اشتراک گذاشته شدن در شبکه های اجتماعی را دارند. اما چطور باید این اشتراک گذاری را افزایش داد؟ متاسفانه باید بگویم هیچ فرمول قطعی برای به اشتراک گذاشته شدن پست و مقاله تان توسط شما وجود ندارد. اما نکته ای که در این زمینه به شما کمک خواهد کرد این است که برای بیشتر دیده شدن و به اشتراک گذاشته شدن، باید روی محتوایتان کار کنید و برای تولید محتوا وقت صرف کنید.
اگر بتوانید یک محتوای قوی و خوب تولید کنید مطمئنا استقبال از محتوای شما افزایش پیدا خواهد کرد و میزان اشتراک گذاری محتوایتان هم بیشتر و بهتر خواهد شد.

 

۶- موضوعات ترند

اگر مقاله ای با موضوعی قدیمی که دیگر خواننده یا علاقه مندی ندارد تهیه می کنید، باید بگویم متاسفانه هیچ کمکی به افزایش بازدید و جذب ترافیک سایتتان نخواهید کرد.
سعی کنید موضوعات ترند را پیدا کنید و درباره آن ها مقاله بنویسید. موضوعات ترند دسته بندی خاص خود را دارند. دسته مورد نظر که با شما و سایتتان همخوانی دارد پیدا کنید و درباره آن ها بنویسید.
در این مسیر می توانید از ابزار ExplodingTopics.com کمک بگیرید که موضوعات ترندی را که به سرعت رشد می کنند در ۲۹ دسته بندی نشان می دهد.

 

discover exploding topics

۷- اشتراک گذاری با محتوا

حتما یکی از روش هایی که در بازاریابی محتوا دنبال می کنید به اشتراک گذاشتن لینک مقاله منتشر شده تان در شبکه های اجتماعی است. اما توجه به یک نکته کوچک می تواند برای شما افزایش ترافیک و افزایش بازدید به همراه داشته باشد.
این نکته آن است که در به اشتراک گذاری پست هایتان فقط لینک مقالاتتان را قرار ندهید، بلکه تولید محتوا کنید و برای آن محتوایی هرچند کم و کوچک بنویسید و در انتهای آن لینک مقاله تان را هم قرار دهید.
نوشتن این محتواها سبب می شود تا دنبال کنندگان شما در شبکه های اجتماعی درباره مقاله تان کنجکاو شوند و بر روی لینکی که قرار داده اید کلیک کرده و از محتوایتان دیدن کنند.

 

۸- قرار دادن کلمه کلیدی در url

این کار فقط یک روش برای بهبود seo و بهینه سازی سایت نیست. بلکه قرار دادن کلمه کلیدی در url می تواند میزان کلیک ارگانیک بر روی لینک های شما را هم افزایش دهد. زیرا با مقاله تان ارتباط معنایی دارد.
برای این کار لازم نیست که url مقاله تان صد در صد با موضوع مقاله تان تطابق داشته باشد. بلکه کافی است کلمه کلیدی در آن به کار رود.
برای مثال عنوان این مقاله ۸ نکته مهم و عملی در بازاریابی محتوا است، کافی است تا ۸ نکته بازاریابی محتوا در آدرس url این مقاله ذکر شود.

 

امیدواریم این ۸ نکته شما را در تولید محتوایی هر چه بهتر یاری دهد و افزایش بازدید مقاله هایتان را به همراه داشته باشد. البته به شرط عملی کردن این نکات!

 

منبع: backlinko.com/content-marketing-tips


دیدگاه شما

مقالات مرتبط